Link

DISCLAIMER

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Slagerij Versteijnen Leende is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Slagerij Versteijnen Leende of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Slagerij Versteijnen Leende worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Slagerij Versteijnen Leende heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Slagerij Versteijnen Leende links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Slagerij Versteijnen Leende van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Slagerij Versteijnen Leende 2024.
Alle rechten voorbehouden.Deel het met uw vrienden!


BEZOEK ONS


Slagerij Versteijnen Leende
Julianastraat 2
5595 CN Leende
T (040) 206 12 51

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag:  gesloten
Dinsdag:  gesloten
Woensdag:  9:00 - 17:00
Donderdag:  9:00 - 17:00
Vrijdag:  9:00 - 17:00
Zaterdag:  9:00 - 12:30
Zondag:  Gesloten

LAATSTE NIEUWS


Mobiele website
Momenteel kunt u ook onze website bezoeken en bestellingen plaatsen op onze... »
Slagerij versteijnen leende
Bij slagerij Versteijnen bent U aan het juiste adres voor een lekker stukje... »